кадър: БНТЛични нападки в много изнервена политическа обстановка, това очаква Георги

...
кадър: БНТЛични нападки в много изнервена политическа обстановка, това очаква Георги
Коментари Харесай

Георги Харизанов: ГЕРБ ще спечели следващите избори, догодина ще има много лични нападки в политиката

кадър: Българска национална телевизия

Лични нападки в доста изнервена политическа конюнктура, това очаква Георги Харизанов, изпълнителен шеф на телевизия „ Европа “, член на ГЕРБ и на Института за дясна политика.

Най-вероятно изборите ще раздикализират обстановката, а предизборната борба ще е неприятна, предвижда той в изявление за радио " Фокус ". 

ГЕРБ ще завоюва идните избори, най-малко все още по този начин наподобява, счита Харизанов.  Относно обстановката с ковид анализаторът сподели: 

" Много десни политици бяха за локдаун, което аз откровено не разбирам. Аз не преставам да не одобрявам и в никакъв случай няма да поддържа затварянето на частен бизнес, без значение от това коя партия го е приела. Така че идващите месеци ще продължат да са по този начин и най-вероятно ни чака кална и неприятна предизборна акция, само че може би това е новото обикновено ".

Георги Харизанов добави, че непривично откритото изявление, което Бойко Борисов дава за западна медия, демонстрира, че той няма комплекси да разяснява тематиката със фотосите от спалнята му. Това изявление не затваря тематиката с компроматите, тя занапред ще бъде съществена изключително във етапа на изборите, в последна сметка това е функционалността на компроматите - да изместят фокуса, сподели Георги Харизанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР